Перейти до основного вмісту

Dark Novell – "Нащадки князя Вороніна. Частина перша" (арт + текст)


Агент команди Civis Teutonus Sum Dark Novell розповідає передісторію мандрівників до паралельного світу – сувора юність загартувала їх і підготувала до небезпек, які здатна витримати не кожна людина.


Настав новий день. Володя розумів, що йому потрібно шукати "нову точку", адже вчора на старій точці його і поплічників побили. Але це дуже важко для вас, тому почнемо з самого початку…

Володя Андрієнко – найзвичайнісінький хлопчик 16 років, родом з Херсона. Але за цей час він пережив набагато більше, ніж звичайна людина за все своє життя. Володя пам’ятає той день 2011-го, коли йому було 8 років, тоді його сестра Марія та батьки збиралися у парк. Стоп.

Забув познайомити вас з його родиною, а саме: Марічка – сестра Володі, п’ятирічна, весела, активна дівчинка; мама була психологом, а батько займався "темними" справами. Так от, на чому ми зупинилися? А, згадав. Вони збиралися гуляти, вже виходили з під’їзду, аж раптом на дорогу вилетіла чорна автівка, з якої почали стріляти. «Тікай», – останнє, що почув Володя від своїх батьків.

Підхопивши маленьку сестру на руки, він почав тікати. Він вже біг з останніх сил, коли його перестрів якийсь дуже підозрілий чоловік. Як потім дізнався наш герой, його звали Гром, він був звичайним жебраком. Чоловік з вогняно-рудим волоссям, міцної статури і з шрамом на обличчі – саме так він виглядав, і саме він став новим опікуном Володі та Марічки. Він навчав його того, що знав сам, та дуже добре відносився до цих двох дітей. Пізніше, коли хлопчик підріс, Гром вирішив допомогти знайти вбивцю його батьків. Вони його все ж таки знайшли, але незабаром Грома теж вбили у сутичці за розподіл території.

Врешті-решт Володя пішов у поліцію їх міста та розповів усе, що пережив за ці вісім років. Підполковник Нечаєв прийняв їх історію, все уважно вислухав й відправив дітей на медобстеження. Незабаром він зловив вбивцю батьків дітей, але знову нова трагедія: у дітей виявили спадкову хворобу, і вони не проживуть більш як шість місяців. Вбивцею виявилася та людина, яку Володя добре знав та добре до неї відносився: це був двоюрідний брат батька, який постійно йому заздрив. Ось такі мелодрами бувають у житті.

Так би все було й надалі, але…

Нараховано балів за виконане завдання: 30 балів.

Популярні дописи з цього блогу

Даргана – "Квітка дракона" (текст + фото)