Перейти до основного вмісту

Dark Novell – "Нащадки князя Вороніна. Частина II" (арт + текст)


Агент команди Civis Teutonus Sum Dark Novell продовжує захоплюючу історію юних мандрівників між світами (з першою частиною слід ознайомитися за посиланням).


Підполковник Нечаєв, що так вдало зустрівся дітлахам в поліції, мав ще й іншу службу: він працював у Таємній Службі України. І він поділився історією дітей із начальником цієї служби.

– Ні, ні й ще раз ні! – відповів той. – Ти ж розумієш, що це таємна розробка нашої служби, вона ще не протестована...

– Але, генерале, мені шкода цих дітей, це їх єдиний шанс на життя.

– Нечаєв, ти мене під потяг кидаєш. Гаразд, підготовлюй їх до переправки, але ти ж розумієш що їх життя зараз на твоїх плечах?

– Розумію, – відповів Нечаєв. – Так я можу йти виконувати завдання?

– Так, можеш бути вільний!

– Слухаюсь, – сказав Нечаєв і направився до виходу. 

Генерал посміхнувся і тихо сказав: «От уже ж Нечаєв – герой», і тихцем засміявся. Тим часом Нечаєв передав порятованих ним Володю та Марійку Таємній Службі, де за них взялися найкращі психологи, лікарі, майстри військової справи, і так далі...

А хитрий план підполковника Нечаєва полягав ось у чому: науковці Таємної Служби вигадали щось на зразок машини часу, але дорослі не могли в неї залізти, а ось діти... Тим паче, науковці таємної служби сказали, що, можливо, вони вже не зможуть повернутися назад, і їм доведеться жити там. Тому їх готували до всього, що може знадобитися у іншому світі.

Та машина часу мала перенести мандрівників не лише у часі, а й між світами: у Державу Тевтонського Ордену в паралельному світі, де історія пішл іншим шляхом. Там Тевтонська держава розширювала свої володіння в постійній боротьбі зі степовими загонами Золотої Орди. За кілька століть Держава підкорила собі береги Чорного моря – від  Дунаю до Дону. На місці нашого Херсона, у тевтонців постала столиця найсильнішої держави Східної Європи Марієнбург.

Тому діти активно навчалися і готувалися. Аж ось настав той самий день – день відправки. За цей час Володя і Марійка стали набагато сильніші і фізично і духовно. Їм розробили "легенду" того, що вони нащадки дуже відомого в минулому іншого світу князя Вороніна.

А далі...

Нараховано балів: 30 балів.