Перейти до основного вмісту

Леді Дарк – "Квіткова надія" (фото + текст)


Агент команди Civis Teutonus Sum Леді Дарк:


У Тевтонії дуже добре відносяться до рослин. Можна сказати, що рослини це символ Тевтонії. Одного раз вирішив король одружити свою доньку з принцом сусіднього королівства Фенікс. Але принцеса була проти, тому і втекла із заручин у квітковий сад, де і знаходилася ця рослина.

Принцеса сіла біля неї і почала плакати, не знаючи, що робити. Ці сльози почув хлопець який проходив повз. "Дівчино, чому ті плачеш?" - спитав він. Принцеса подивилася на нього і нічого не відповіла. "Ти теж ховаєшся. Мене намагаються одружити на принцесі Тевтонії", - відповів принц.

"То ось на кому я маю одружитися?"- принцесі принц сподобався, але квітка почала в'янути і в отруєні звинуватили принца, почалася ворожнеча поміж Феніксом і Тевтонією. Принцеса прибігала кожний день до рослини, в надії, що вона розквітне, потім до принца, який все більше їй подобався. Вони хотіли зупинити війну, тому принц зробив пропозицію принцесі вона погодилася. Коли принцеса покликала в тронний зал своїх батьків, і батьків принца, почалася сварка.

Принцеса гучним голосом сказала, що вона хоче одружитися з принцем і це її слово. Батькам нічого не залишалося, як погодитися, На весіллі квітка розцвіла, як потім стало зрозуміло на рослинку впливала погода. Король Тевтонії, потім довго вибачався перед принцем і його батьками.

Нараховано балів за виконане шпигунське завдання: 27 балів.
[9|10 – якість світлини]
[8|10 – літературна якість тексту]
[10|10 – розширення знань про світ Тевтонії]

В нашій реальності об'єкт знайдено в місті Херсон (фото автора).

Популярні дописи з цього блогу

Леді Дарк – "Янгол-охоронець" (фото)