Перейти до основного вмісту

Geraldine – "Пам’ятник «За мир і любов»" (фото)


Агент команди Civis Teutonus Sum Geraldine пропонує розширену історію пам'ятки, на яку вже звертали увагу наші пильні агенти.


У світі Тевтонії війна відігравала провідну роль, але не всі люди такі жорстокі і кровожерливі. Тож в кожному місті великої країни під назвою Тевтонія діяли організації «Мир і любов». На честь відомих представників, які обирали здебільшого професії лікарів та вчителів, були чудовими поетами, письменниками і музикантами, часто споруджували пам’ятники.

Один з них є і в Марієнбурзі. Він прославляє лікаря Леоніда Соле, який за походженням був французом. Він не лише рятував життя, а й був неперевершеним виконавцем балад. У його будинку, на горищі була облаштована голуб’ятня. І це непросто так, адже всім відомо, що голуб – птах миру і символ Святого Духа.

Щороку, в день святого Валентина Леонід Соле разом із своїми товаришами з організації «Мир і любов» влаштовували свято, яке незмінно відкривав «танець» голубів. Птахи зачаровували глядачів з першого погляду, а далі слідували музичні номери та частування солодощами для всіх. Таким чином люди хотіли показати, що мир, добро і любов – рухають цей світ і рятують усіх нас від жорстокості, бідності й зла. 

Нараховано балів за виконане шпигунське завдання: 30 балів.
[10|10 – якість світлини]
[10|10 – тлумачення світлини]
[10|10 – розширення знань про світ Тевтонії]

В нашій реальності об'єкт знаходиться в місті Херсон.

Популярні дописи з цього блогу

Леді Дарк – "Янгол-охоронець" (фото)